Smoked Crispy Chicken Wings Recipe

Røget Sprød kylling Vinger opskrift



Forkæl dig med de mundvandede smag fra Bryan Edwards 'røget kyllingevinger. Disse saftige vinger er generøst belagt med en lækker blanding af Augustos grønne sauce, æble cider eddike, worcestershire sauce, honning og melasse og derefter perfekt krydret med en fristende blanding af krydderier. Røget til perfektion ved hjælp af en Bradley -ryger og Caribien Blend Wood, er disse vinger garanteret at være et hit på din næste samling.

Ingredients

4 spsk Augustos grønne sauce

1 tsk æblecidereddike

1 tsk Worcestershire sauce

1 spsk honning

1 spsk melasse

24 kyllingevinger

2 tsk salt

1 hvidløgspulver

2 tsk sort peber

1 spsk løgpulver

3 spsk sukker

1 spsk sellerisalt

1 spsk stødt persille

    Gnid ingredienser:

    2 tsk salt

    1 hvidløgspulver

    2 tsk sort peber

    1 spsk løgpulver

    3 spsk sukker

    1 spsk sellerisalt

    1 spsk stødt persille

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoke

    Caribiske Blend Bisquettes

    Non-stick måtter

    Mk4 instant read termometer

    Bradley foldbart bord

    Bradley Smoker Indstilling:

    Tilberedningstid: 90 minutter

    Temp: 226ºF eller 107°C i de første 60 minutter

    Træ: Caribisk blanding

    Rygetid: 60 minutter

    Preparation

    Gnidningsvejledning:

    Hæld alle ingredienser i en shakerflaske og ryst! Efter et par shakes er den klar til brug.

    Vejledning til kyllingevinger:

    Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger.

    Skær dine hele kyllingevinger i tre dele; spids (smid væk), trommeslager (trommestik) og flats (midterste del).

    I 2 små separate fade blandes 4 spsk. Augustos grønne sauce, 1 tsk. Æblecidereddike, 1 tsk. Worcestershire Sauce, 1 tsk. Honning, 1 spsk. Melasse, og bland.

    Brug rub (angivet ovenfor) og læg vingerne i en skål og smid dem i rub og derefter sauceblandingen.

    Placer vingerne på nonstick måtten og læg dem i rygeren. Indstil en timer til 60 minutter.

    Tid til at sprøde vingerne op på grillen! Tænd for grillen og begynd at tilføje vingerne. Dryp vingerne i den anden skål med sauceblanding, så de ikke bliver tørre.

    Tag grillen af og server, når den indvendige kyllingevingetemperatur når 165 graderºF (73.9°C).

    God fornøjelse!

    Opskrift af: Bryan Edwards