Røget Sprød kylling Vinger opskrift
Forkæl dig med de mundvandede smag fra Bryan Edwards 'røget kyllingevinger. Disse saftige vinger er generøst belagt med en lækker blanding af Augustos grønne sauce, æble cider eddike, worcestershire sauce, honning og melasse og derefter perfekt krydret med en fristende blanding af krydderier. Røget til perfektion ved hjælp af en Bradley -ryger og Caribien Blend Wood, er disse vinger garanteret at være et hit på din næste samling.
Ingredients
4 spsk Augustos grønne sauce
1 tsk æblecidereddike
1 tsk Worcestershire sauce
1 spsk honning
1 spsk melasse
24 kyllingevinger
2 tsk salt
1 hvidløgspulver
2 tsk sort peber
1 spsk løgpulver
3 spsk sukker
1 spsk sellerisalt
1 spsk stødt persille
Gnid ingredienser:
2 tsk salt
1 hvidløgspulver
2 tsk sort peber
1 spsk løgpulver
3 spsk sukker
1 spsk sellerisalt
1 spsk stødt persille
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoke
Caribiske Blend Bisquettes
Non-stick måtter
Mk4 instant read termometer
Bradley foldbart bord
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 90 minutter
Temp: 226ºF eller 107°C i de første 60 minutter
Træ: Caribisk blanding
Rygetid: 60 minutter
Preparation
Gnidningsvejledning:
Hæld alle ingredienser i en shakerflaske og ryst! Efter et par shakes er den klar til brug.
Vejledning til kyllingevinger:
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger.
Skær dine hele kyllingevinger i tre dele; spids (smid væk), trommeslager (trommestik) og flats (midterste del).
I 2 små separate fade blandes 4 spsk. Augustos grønne sauce, 1 tsk. Æblecidereddike, 1 tsk. Worcestershire Sauce, 1 tsk. Honning, 1 spsk. Melasse, og bland.
Brug rub (angivet ovenfor) og læg vingerne i en skål og smid dem i rub og derefter sauceblandingen.
Placer vingerne på nonstick måtten og læg dem i rygeren. Indstil en timer til 60 minutter.
Tid til at sprøde vingerne op på grillen! Tænd for grillen og begynd at tilføje vingerne. Dryp vingerne i den anden skål med sauceblanding, så de ikke bliver tørre.
Tag grillen af og server, når den indvendige kyllingevingetemperatur når 165 graderºF (73.9°C).
God fornøjelse!
Opskrift af: Bryan Edwards