Smoked Southwest Flattened Chicken

Røget sydvest Flad kylling Opskrift



Denne opskrift har en hel kyllingskæring for at lægge fladt på rygeren. På denne måde kan krydderier og røg tilføre hele kyllingen. Brug premium chili spermin bisquettes til at tilføje et interessant lag smag.

Ingredients

1 hel kylling

1 spsk chilipulver

2 tsk paprika

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 tsk tørret oregano

½ tsk spidskommen

½ tsk kværnet sort peber

½ tsk cayennepeber

1 tsk salt

1½ spsk hvidt sukker

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Chili Spidskommen

Preparation

Brug en køkkensaks til at skære langs hver side af rygraden af kyllingen.

Fjern rygraden og kassér. Åbn kyllingen og skær den i brusk og ben, der er mellem brysterne. Vend kyllingebrystsiden opad. Tryk ned for at flade.

Lav krydderiet ved at blande de resterende ingredienser sammen i en lille skål. Gnid krydderiet over hele kyllingen, inklusive fuglens indre hulrum.

Indstil din ryger til 275°F ved at bruge Premium Chili Spidskommen-bisquettes eller en anden bisquette-smag efter eget valg.

Læg kyllingen med skindsiden opad på en rygerist og spred den ud, så den ligger fladt på risten. Røg kyllingen i cirka 3 timer, eller indtil den indre temperatur er 165°F.

Tag kyllingen ud af rygeren og lad den hvile i 10 minutter før servering.

Opskrift af: Steve Cylka