Sweet and smoky chicken wings

Røget thailandsk sød Chili vinger Opskrift



Der er ingen tvivl! Alle er enige om, at den bedste måde at forberede kyllingevinger på er at ryge dem. Det vil du tilføje en helt anden smag til kyllingevinger, prøv denne opskrift. Resultatet vil være søde og røgede vinger med lidt varme!

Ingredients

2 pund kyllingevinger

1 spsk salt

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk malet ingefær

1 tsk kværnet sort peber

1 tsk stødt spidskommen

2 tsk tørrede chiliflager

1 kop thai sød chili forårsrulle dipsauce

Preparation

Hvis det ønskes, skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vinderne og læg de andre portioner i en stor skål.

I en skål blandes salt, hvidløgspulver, ingefær, sort peber, spidskommen og chiliflager sammen. Drys vingerne med krydderier, så de er jævnt belagt.

Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisketter efter eget valg.

Læg vingerne på rygerriste og ryg i ca. 2-2½ time eller indtil de er gennemstegte.

Fjern vingerne fra rygeren og vend med den thailandske sweet chili dipsauce. Tjene.

Ved: Steve Cylka