Røget Thanksgiving Tyrkiet Opskrift
Tilføj en ny vri til din Thanksgiving -fest med vores røget kalkunopskrift! Denne mundvandende fugl er langsomt kogt til saftig, røget perfektion, hvilket resulterer i et midtpunkt i Thanksgiving-middagen, der helt sikkert vil imponere dine gæster.
Ingredients
En lille kalkun vil fungere bedst, så vælg en 4 til 5 kg (8 til 10 lb)
65 Ml (¼ c) brun farin, ikke-jodiseret salt, fløde sherry
5 ml (1 tsk) hvidløgspulver, løgpulver, paprika, timian, salvie, rosmarin, citronskal og/eller peber efter individuel smag
Preparation
Bland brun farin, salt og rosmarin og tilsæt fløde sherry for at lave en tynd pasta.
Pensl pasta mellem kød og skind og ovenpå skindet.
Smag til med andre krydderurter efter smag.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til ca. 100°C (220°F).
Brug af pecan-smagsbisquetter røg/kog kalkun i 2 til 4 timer afhængig af, hvor stærk en røgsmag du ønsker.
Dryp kalkunen med saft inde fra hulrummet, og fortsæt med at tilberede fuglen, ved at dryppe hver time i yderligere 2 til 4 timer, indtil et kødtermometer viser 75°C (165°F).
At tjene:
Skær kalkun op og server som en del af en traditionel Thanksgiving-fest med fyld, sovs, tranebærchutney, kartofler, rosenkål og yams. Bradley røget agern squash ville også fungere godt med denne menu. Og glem ikke æble- og græskartærter!