Smoked Wood Duck with Orange Sesame Marinade Recipe

Røget Wood Duck med orange sesam marinade opskrift



Så du er hjemme fra en vellykket andejagttur og har fået til opgave at lave middag til familien. Fire op Bradley og lav denne velsmagende røget træand med orange sesam marinade og en side af stegt ris!

Ingredients

4 udbenede andebryst

Orientalsk appelsinsauce

1 æske med onkel Bens stegte ris

½ Pose frosne ærter

3 æg

Preparation

Skær huden på 4 udbenede bryster og mariner natten over i køleskabet. Brug orientalsk appelsinsauce efter eget valg. Hvis det injiceres, kan du marinere i en time ved at bruge 2-3 oz til injiceret kød. Ellers brug 5-8 til marinering natten over.

Røg med Bradley Pacific Blend Bisquttes i en Bradley Smoker i 30-35 minutter eller mindre.

Flyt derefter til en forvarmet sauterpande (medium varme) og svits marinerede andebryster begyndende med skindsiden nedad, indtil kødet er fast. Sæt en sauterpande i 400ºF ovn i 4-5 minutter, indtil andekødet er medium sjældent. Server med stegte ris.

Stegte ris

Tilberedte 1 æske med Uncle Bens stegte ris tilbehør, efter instruktionerne på æsken. Tilføje ½ pose frosne ærter, en kop gulerødder i tern eller i tern og 3 røræg efter smag.

Har du ikke nogen skovand? Denne opskrift fungerer godt med kanin, svinekød, kalkun eller kylling.

God fornøjelse!