Røget Tyrkiet Pastrami Opskrift
Som en anden af de nye bloggere til Bradley er jeg meget begejstret over at være med i nogle virkelig talentfulde kokke og forfattere i at udforske alle de vidunderlige ting, der kan gøres med Bradley -rygere.
Det er meget motiverende at være en del af at hjælpe folk med at få mest muligt ud af disse vidunderlige rygere. Jeg vil ikke sukkercoat det: Jeg er en novice ryger!
Ingredients
1 tre til fire pund kalkun London stege
4 teskefulde knækkede peberkorn (jeg brugte en blanding af sorte og hvide peberkorn)
2 spsk koriander
4 tsk brun farin
6 fed hvidløg - hakket
8 teskefulde havsalt
4 teskefulde sød paprika (ungarsk paprika fungerer meget godt)
3 teskefulde sennepsfrø
2 teskefulde malet ingefær
Opbevares i køleskabet i 24 timer.
Preparation
Bland og stød alle krydderierne sammen - jeg brugte en stor stenmorter og støder.
Gnid krydderiblandingen ud over begge sider af kalkun-london-broilen.
Læg kalkunen i en glasgryde eller en stor tallerken, dæk med plastfolie og stil den på køl natten over
Ryg det kun dagen efter:
Tag kalkunen ud af køleskabet næste dag, afdæk den og lad den stå i 2 timer
Gnid rygerstativet med olie – jeg brugte raps
Forvarm rygeren til 210ºF (Jeg brugte æbletræpiller til denne opskrift)
Placer kalkunen på den olierede stativ og ryg den i tre timer til en 3 pund kalkun London-broil, eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 140ºF
Tag kalkunen ud af rygeren og lad den hvile i cirka 20 minutter.
For et autentisk "pastrami" udseende, skær meget tynde i lange stykker.