Smoked Turkey Pastrami Recipe

Røget Tyrkiet Pastrami Opskrift



Som en anden af ​​de nye bloggere til Bradley er jeg meget begejstret over at være med i nogle virkelig talentfulde kokke og forfattere i at udforske alle de vidunderlige ting, der kan gøres med Bradley -rygere.

Det er meget motiverende at være en del af at hjælpe folk med at få mest muligt ud af disse vidunderlige rygere. Jeg vil ikke sukkercoat det: Jeg er en novice ryger!

Ingredients

1 tre til fire pund kalkun London stege

4 teskefulde knækkede peberkorn (jeg brugte en blanding af sorte og hvide peberkorn)

2 spsk koriander

4 tsk brun farin

6 fed hvidløg - hakket

8 teskefulde havsalt

4 teskefulde sød paprika (ungarsk paprika fungerer meget godt)

3 teskefulde sennepsfrø

2 teskefulde malet ingefær

Opbevares i køleskabet i 24 timer.

Preparation

Bland og stød alle krydderierne sammen - jeg brugte en stor stenmorter og støder.

Gnid krydderiblandingen ud over begge sider af kalkun-london-broilen.

Læg kalkunen i en glasgryde eller en stor tallerken, dæk med plastfolie og stil den på køl natten over

Ryg det kun dagen efter:

Tag kalkunen ud af køleskabet næste dag, afdæk den og lad den stå i 2 timer

Gnid rygerstativet med olie – jeg brugte raps

Forvarm rygeren til 210ºF (Jeg brugte æbletræpiller til denne opskrift)

Placer kalkunen på den olierede stativ og ryg den i tre timer til en 3 pund kalkun London-broil, eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 140ºF

Tag kalkunen ud af rygeren og lad den hvile i cirka 20 minutter.

For et autentisk "pastrami" udseende, skær meget tynde i lange stykker.