Røget Tyrkiet schweizisk æble tranebær og pecan Grillet Panini -opskrift
Dette er en fantastisk opskrift på Thanksgiving -rester, når du ikke ved, hvad du skal gøre med så meget røget kalkunkød. Eller i en af de travle dage, hvor du ikke har tid til at gå til komfuret og lave mad.
Ingredients
2 boller (panini, ciabatta eller andet)
1½ kopper røget kalkunkød, skåret i skiver
1 æble, udkernet og skåret i skiver
⅓ Kop hakkede pekannødder
⅓ Kop tørrede tranebær
4 skiver schweizerost
2 spsk olivenolie
Preparation
Skær bollerne op.
Saml paninierne ved at lægge æble, skåret kalkunkød, hakkede pekannødder og tørrede tranebær på den nederste bolle. Læg schweizerostskiverne ovenpå og dæk med toppen af bollen.
Pensl paninipressen eller grillpanden med olie og varm op til medium-høj varme.
Læg de samlede boller på en paninipresse eller grillpande og luk låget. Varm op til den er gyldenbrun og osten siver ud. Hvis du bruger en grillpande, vend efter ca. 2-3 minutter.
Skær i halve og server straks.
Bemærk: Brug eventuelt brødskiver til at lave en lækker grillet ostesandwich!
Ved Steve Cylka