Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Røget herbed Tyrkiet pølser Opskrift



Disse røget herbed kalkunpølser er et sundt alternativ til svinekødpølser. Tyrkiet er lavere i fedt end svinekød, men det kan være så smagfuldt. Alt hvad du skal gøre er at kombinere jorden kalkun med en blanding af krydderier og ryge pølserne ved hjælp af salvie og ahornbisquetter.

Ingredients

3 Lb malet kalkunkød

½ løg - fint hakket

3 spsk frisk salvie - finthakket

3 spsk frisk persille - finthakket

1 spsk frisk rosmarin - finthakket

2 tsk frisk timian - finthakket

3 tsk salt

1 tsk sort peber

Svinetarm

Preparation

Kombiner malet kalkun, løg og alle krydderier sammen.

Læg svinetarmen i blød i koldt ferskvand i 30 minutter.

Skyl huset med vand.

Stuff casing og twist-off links.

Forvarm ryger til 225-250°F (107,2 -121°C).

Hæng pølser og ryg med Sage & Maple Bisquettes, indtil en indre temperatur på 165°F (73,8°C) er nået.