Orientalsk nudelsuppe med varm Røget and Bryst
Lidt går langt. Bare en røget ænderbryst er tilstrækkelig til at fremstille denne sensationelle orientalske nudelsuppe til 4.
Ingredients
Helbrede :
2 andebryst
30 g havsalt
30 g blødt brun farin
(Server 4)
12 tørrede shitake-svampe
1 rød finger chili
2 fed hvidløg
2,5 cm frisk ingefærrod
en halv lille savoykål
6 forårsløg
1 spsk sesamolie
1 tsk salt
2 spsk let sojasovs
1 spsk Mirin
1 stjerneanis
1 pakke friske fine ægnudler
Preparation
Varmt rygende andebryst er en leg med Bradley Smoker.
Bryster kommer normalt i par, så ryg mindst et par og har masser tilbage til tynde udskæringer og spis kold.
Til 2 andebryst du skal bruge en kur mod 30 g havsalt blandet med 30 g blødt brun farin - Gnid især kødsiden let ind over skindet og pak den ind i husholdningsfilm og lad den stå i en time.
Pak ud og skyl godt og dup derefter helt tør med køkkenpapir.
Forvarm Bradley-skabet til 100°C /225°F, og tilføj kirsebærtræ-bisquetter til stakken.
Placer de tørre bryster på en Bradley-rist og hav en drypbakke under den i skabet.
Varm røg i 2 timer, fjern derefter, pak i folie og lad det stå, mens du laver suppen.
Forbered først dine grøntsager.
Generøst dække 12 tørrede shitake-svampe i kogende vand og lad stå i en time; fint skæres 1 rød finger chili; skræl og skær fint 2 fed hvidløg; skræl og riv 2,5 cm frisk ingefærrod; skive en halv lille savoykål i 1 cm strimler (kassér kernen af kålen); vask og trim 6 forårsløg og skær diagonalt i 1 cm stykker.
Når shitaken er gennemblødt, fjern dem og skær dem i skiver.
Gem væsken.
Ved at bruge kogende vand gør shitakefonden og en kyllingebouillon af god kvalitet 1 liter fond.
Tilføj nu 1 spsk sesamolie til en stor wok og steg chili, ingefær og hvidløg i 1 minut.
Hæld fonden i sammen med 1 tsk salt; 2 spsk let sojasovs; 1 spsk Mirin eller risvin; og 1 stjerneanis.
Bring dette til at simre og tilsæt snittet kål og shitake-svampe, kog i yderligere 3 minutter. 1 pakke friske fine ægnudler og en røget andebryst i tynde skiver.
Fjern fra varmen efter 2 minutter og drys med skivede forårsløg.
Fordel mellem 4 dybe, lune skåle og server med det samme.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now