Røget Bacon indpakket udstoppet kylling Bryst
Du kan bruge dine foretrukne ingredienser til at fylde kyllingebryst. Til denne opskrift har vi valgt flødeost, mozzarella og soltørrede tomater. Ovenpå, pakk kyllingebryst med bacon og ryger dem ved hjælp af Hickory, Maple eller Oak Bisquettes. De vil vise sig saftige og saftige.
Ingredients
4 Udbenet, skindfri kyllingebryst
8 baconskiver
1 kop flødeost, blødgjort
1 kop revet mozzarellaost
4 soltørrede tomater, rehydrerede og finthakkede
1 tsk salt
½ kværnet sort peber
½ tsk oregano
Bradley Flavor Bisquettes - Eg, ahorn eller Hickory
Preparation
Hold din kniv vandret, sæt den ind i den tykke ende af hvert kyllingebryst og skær den til en dyb lomme. Pas på ikke at trænge igennem den anden ende.
Rør flødeosten med mozzarellaost, hakkede soltørrede tomater, salt, peber og oregano.
Kom blandingen af ost og soltørrede tomater jævnt i lommerne på hvert kyllingebryst.
Pak hvert fyldt kyllingebryst ind med 2 skiver bacon. Placer på dit rygerstativ.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (eg, ahorn eller hickory fungerer godt).
Røg kyllingen, indtil den når en indre temperatur på 165°F.