Røget BBQ trak kylling
Vi har flere opskrifter på, hvordan man laver røget trukket svinekød. Denne opskrift er, hvordan man laver røget BBQ trukket kylling! Tilføj derefter din yndlings BBQ -sauce, og der har du den. Prøv det og fortæl os det!
Ingredients
1 hel kylling
Til rub:
1 spsk salt
1 tsk sort peber
2 tsk paprika
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk cayennepepper
2 kopper af din yndlings BBQ Sauce (jeg brugte Bull's Eye)
Preparation
Halver kyllingen og fjern rygbenet
Bland ingredienserne til rub
Gnid kylling med spice rub og stil på køl natten over
Ryg kyllingehalvdele ved 225°F med æblebisquettes, indtil en indre temperatur på 160°F er nået (ca. 1 ½ – 2 timer)
Tag den ud af rygeren og lad den køle af
Brug to gafler (eller rene hænder gør det!) Træk kødet i tynde tråde
Varm BBQ sauce efter eget valg i en mellemstor gryde
Tilføj pulled chicken til gryden og kog indtil kyllingen er genopvarmet
Server og nyd!