Grilled chicken and grilled peppers and onions

Røget Chipotle Lime Fajitas med Pico de Gallo opskrift



Den perfekte kombination af saftige grillede kyllingebryst, friske hjemmelavede pico de gallo og varme tortillas. Resultatet? En lækker og tilfredsstillende middag. Og du kan have det til en brøkdel af, hvad det ville koste i en restaurant.

Ingredients

Til Chipotle Lime Fajitas:

4 udbenet skindfri kyllingebryst

2 spsk chipotle pulver

1 spsk sukker

1 tsk salt

1 tsk stødt spidskommen

½ Tsk stødt kanel

2 limefrugter

Bløde tortillaskaller

Pico de gallo (opskrift nedenfor)

Andre fajita toppings (ost, creme fraiche, guacamole)

Til Pico de Gallo:

2-3 mellemstore tomater - i tern

½ sødt løg - fint hakket

1 Jalapeno peber - hakket (valgfrit)

3 spsk frisk koriander - hakket

Saft af 1 lime

Preparation

Til Chipotle Lime Fajitas:

Bland chipotlepulveret, sukker, salt, spidskommen, kanel sammen for at få krydderiet til at gnide. Gnid krydderiblandingen over hele kyllingebrystene.

Sæt grillen på medium høj varme.

Læg kyllingebryst på grillen og steg i 4-5 minutter på hver side, indtil kødets indre temperatur når 165 grader.ºF.

Tag kødet af grillen og pres limesaft på kyllingen.

Skær kyllingebrystene i skiver og saml fajitas. Server straks.

Til Pico de Gallo:

Rør alle ingredienser sammen.

Server på tacos, fajitas eller scoop med tortillachips.