Smoked Drunk Chicken Jerky Recipe

Røget Drikket kylling Jerky opskrift



Til denne røget berusede kyllingsklik, brugte jeg 5 pund udbenet/hudfri kyllingebryst. Opskriften er på 1 pund, men du kan fordoble beløbene. Tør ved 140-150 F (60-70 C) fra 12 timer til en hel dag, indtil det er færdigt. Hvad du ikke ønsker at se er lette pletter i kyllingen. Dette betyder, at det ikke er gjort. Du leder efter en konsekvent mørk farve overalt. Du kan skære de bredere dele i strimler. Prøv at få dem til en tykkelse på 1/4 ″ eller bare en smule mere. Hvis du bruger en Reveo, skal du holde tumle -tiden til 10 minutter, ellers får du Pemmican Chicken Jerky. Du kan lægge Reveo -tromlen i køleskabet og ryste hvert par timer.

Chicken Jerky vil se, føle og smage anderledes end oksekød, hjort eller svinekød. Det bliver lidt sprødt.

Ingredients

1 Lb kylling (eller noget helt muskelkød)

¼ kop øl (dit valg)

¼ kop teriyaki

¼ kop tequila (dit valg)

¼ kop soja

½ kop vin (efter eget valg)

1 spsk røgsmagsstof (hvis du bruger en dehydrator)

Salt og peber efter din smag

Varm sauce ⅛

tsk kur #1 (hvis du laver 5 lbs, brug 1 niveau tsk)

1 T accent (valgfrit)

Preparation

Trim kyllingen for alle membraner, sener og fedt.

Skær dine rykkede strimler og lad kødet trække i marinaden i 8 timer eller natten over i en plastikbeholder tildækket i køleskabet.

Jeg skal til min Reveo i 10 minutter.

Fjern kødet og læg det på afskærmede stativer og lad det dryppe noget, og gå derefter direkte til din dehydrator.

Tør ved 140-150ºF (60-70ºC) alt fra 12 timer til en hel dag, indtil færdig. Hvad du ikke vil se er lyse pletter i kyllingen. Det betyder, at det ikke er gjort. Du leder efter en ensartet mørk farve hele vejen igennem.