Røget Fiesta kylling Jalapeño Poppers
Forkæl dig selv med disse hjemmelavede sprøde røget kyllingjalapeno -poppers. Med en fyldning af flødeost, røget kylling og ost, alle indpakket i bacon for bedre smag. På ingen måde kan du gå galt.
Ingredients
10 Jalapeño peberfrugter
⅔ Kop flødeost
⅔ Kop revet cheddarost
¼ kop salsa
½ kop kogt kyllingebryst, skåret i små stykker
10 skiver bacon, skåret i halve
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Maple eller Pecan
Preparation
Lav ostefyldet ved at blande flødeost, cheddarost og salsa.
Skær jalapeño-peberne i halve på langs og rens indersiden, fjern hinde og kerner.
Fyld peberfrugterne med osteblandingen og top med udskåret kylling. Vikl en halv skive bacon omkring jalapeñopeberen. Læg dem på et Bradley Smoker-stativ.
Indstil rygeren til 250 ° F ved at bruge træbisketter efter eget valg (pecan, ahorn eller hickory fungerer godt).
Ryg poppers i 2-3 timer, eller indtil baconen er smeltet og begynder at blive sprød.
Opskrift af: Steve Cylka