Smoked Fiesta Chicken Jalapeño Poppers

Røget Fiesta kylling Jalapeño Poppers



Forkæl dig selv med disse hjemmelavede sprøde røget kyllingjalapeno -poppers. Med en fyldning af flødeost, røget kylling og ost, alle indpakket i bacon for bedre smag. På ingen måde kan du gå galt.

Ingredients

10 Jalapeño peberfrugter

⅔ Kop flødeost

⅔ Kop revet cheddarost

¼ kop salsa

½ kop kogt kyllingebryst, skåret i små stykker

10 skiver bacon, skåret i halve

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Maple eller Pecan

Preparation

Lav ostefyldet ved at blande flødeost, cheddarost og salsa.

Skær jalapeño-peberne i halve på langs og rens indersiden, fjern hinde og kerner.

Fyld peberfrugterne med osteblandingen og top med udskåret kylling. Vikl en halv skive bacon omkring jalapeñopeberen. Læg dem på et Bradley Smoker-stativ.

Indstil rygeren til 250 ° F ved at bruge træbisketter efter eget valg (pecan, ahorn eller hickory fungerer godt).

Ryg poppers i 2-3 timer, eller indtil baconen er smeltet og begynder at blive sprød.

Opskrift af: Steve Cylka