Røget Jerk kylling
Belagt i krydderier og langsomt røget, er Chicken Jerk fuld af smag med et antydning af timian, muskatnød og kanel. Du kan vælge at have det varmt eller mildt, afhængigt af din personlige smag.
Ingredients
Kyllingebryst
Jerk Marinade:
½ løg, hakket
2 fed hvidløg, pillede
2 tsk friske timianblade eller 1 tsk tørret timian
2 tsk salt
1 spsk brun farin
2 tsk jamaicansk allehånde
½ tsk muskatnød
½ tsk kanel
2 chilipeber efter eget valg, fint malet (jeg brugte Scotch bonnet)
½ tsk peber
2 spsk limesaft
3 spsk vegetabilsk olie
½ spsk æblecidereddike
Preparation
Kom alle ingredienser til marinaden i en foodprocessor og blend til en jævn masse
Reserver et par spiseskefulde marinade og hæld resten over kyllingebryst og mariner natten over (eller i det mindste i 4 timer)
Forvarm ryger til 250 ° F med hickory bisquettes
Læg kyllingen i en smøger, og pensl marinaden over kyllingen efter en time
Ryg kyllingebryst, indtil de når en indre temperatur på 165°F
Fjern den fra rygeren og pensl med eventuelt resterende marinade