Smoked Chicken

Røget Kylling



Denne lækre røget kylling er fantastisk til familie BBQ'er og andre aktiviteter!

Ingredients

2 spsk salt

1 kvarter hvidløg

5 knuste fed hvidløg

Piment

1 spsk brun farin

1 spsk salvie

1 spsk timian

1 hel kylling

1 spsk persille

1 spsk løgpulver

Preparation

Læg 2 spsk salt, et hvidløg i kvarte, 5 knuste hvidløgsfed, lidt peberfrugt, en spiseskefuld brun farin, salvie og en smule timian på din kylling.

Opløs dit salt og vand i varmt vand. Læg din kylling i vandet, og lad den stå sådan i en dag.

Dagen efter skal du fjerne din kylling fra vandet, skylle den godt og duppe den tør.

Tilsæt din marinade af hvidløg, sellerisalt, hvid peber, løgsalt, tørret salvie og persille, hvidløgspulver, tsk pimento og lidt Himalaya fint salt, og bland dette med lidt olivenolie og citronsaft og gnid derefter over hele fuglen.

Fortsæt med at gøre huden sprød på en meget varm kulgrill, og kontroller, at den indre temperatur er omkring 75ºC (167ºF) omkring inderlårene.

Efter 2 timers sprødhed, træk din kylling ud og nyd!

Opskrift af: Spil og flammer