Smoked Chicken Ballotine Stuffed with Couscous Recipe

Røget Kyllingestemmine Fyldt med couscous opskrift



For at forberede denne røget kyllingestemmine fyldt med couscous, bliver du nødt til at udslette din kylling. Det kan virke lidt vanskeligt, men virkelig er det temmelig enkelt.

Jeg gennemvædet nogle ahorn træflis i svampen i blødgøring af spiritus og toppede med vand, fordi jeg var interesseret i at se, om det gjorde en forskel for trærøgen. Men du kan bruge dine almindelige Bradley Bisquettes.

Jeg brugte kedel BBQ, da jeg ville have en højere temperatur til at sprød huden. Hvis du foretrækker, skal du bruge din køkkenovn til at afslutte den.

Ingredients

1 stor kylling

1 kop tørret couscous

1 bundt forårsløg (eller spidskål)

Tørrede vilde svampe

Gul peber

2 fed hvidløg

2 stænger selleri

Havsalt

Peber

Preparation

Udben kyllingen aftenen før.

Brug skroget og afpudsningen til at lave en bouillon, og tilsæt laurbærblad, løg, hvidløg, selleri til bouillonpotten. Lad fonden stå i køleskabet natten over, og skrab det afsmeltede kyllingefedt af til senere brug.

Næste dag tages de tørrede vilde svampe og lægges i blød i vand for at rekonstituere dem. Behold iblødsætningsvæsken.

Varm en kop af den hønsefond du lavede dagen før sammen med skroget. Når det koger, blandes med koppen tørret couscous, tilsæt en klat kyllingefedt, bland og lad hvile tildækket.

Svits derefter forårsløg, gul peber, selleri, hvidløg og svampe finthakket.

I mellemtiden kan du lægge nogle ahornspåner i blød i svampeudblødningsvæsken, og efterfylde med vand.
Tilsæt couscous til de sauterede grøntsager og svampe, salt og peber efter smag.

Kyllingen blev derefter saltet på indersiden, fyldt, ristet, penslet med det resterende kyllingefedt, en smule salt til ydersiden og derefter sat på kedel-grillen i en times røg og kogt, indtil den nåede temperaturen.
Jeg brugte kedel-grillen, da jeg ønskede en højere temperatur for at gøre huden sprød.