Smoked Chicken Bruschetta

Røget kylling Bruschetta Opskrift



Ingredients

12-15 Cherrytomater

2 røget udbenet kyllingebryst

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret merian

1 tsk tørret timian

1 tsk rosmarin

1 tsk tørret salvie

1 bundt frisk basilikum

1 fransk baguette brød (skåret i skiver)

2 spsk balsamico glasur

2 Oz creamline lammehakkerost

3 spsk olivenolie

4 spsk balsamicoeddike

2 spsk smør

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Mk4 Instant Read Termometer

Bradley foldbart bord

Kaffemalet blender eller morter og støder

2 ark foliefolie

    Bradley Smoker Indstilling:

    Tilberedningstid: 90 minutter

    Temp: 226ºF eller 107°C

    Træ: Salvie

    Rygetid: 60 minutter

    Preparation

    Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger.

    Brug en kaffemalet blender eller en morter og støder til at male følgende ingredienser til et pulver. 1 tsk tørret oregano, 1 tsk tørret merian, 1 tsk tørret timian, 1 tsk rosmarin, 1 tsk tørret salvie. Hæld krydderierne i en krukke, som skal bruges til at krydre kyllingen og tomaterne.

    Krydr alle sider af kyllingebrystet med krydderier, og læg dem i Bradley Smoker. Indstil en timer til 60 minutter. Når kyllingen har røget i 60 minutter, tages den ud af rygeren.

    Brug 2 ark foliefolie til at lægge kyllingen på midten af folien. Tilsæt derefter 2 spsk olivenolie på kyllingen og vikl folien tæt om kyllingen. Drej Bradley Smoker-temperaturen op til 260ºF. Sæt tilbage på rygeren, indtil kyllingens indre temperatur når 165ºF. (omkring yderligere 30 minutter).

    Skær tomater i små stykker og læg dem i en skål, jeg brugte en multifunktionel grøntsagsskærer til at hakke mine tomater. Tip: Denne enhed sparer tid og oprydning. Skær derefter det røgede kyllingebryst i små stykker og tilsæt det i skålen. Tilsæt lidt mere af krydderiblandingen på kyllingen og tomaterne. Tilsæt nu 2 spsk olivenolie, 4 spsk balsamicoeddike og bland.

    Hvis din franske baguette ikke allerede er skåret i skiver, så gør det. Pensl hvert stykke brød med lidt smeltet smør (til smag) og toast. Tid til at rive creamline lammehakkerosten til en fin rist. Denne ost skal bruges til toppings.

    Skær den friske basilikum - vask basilikum under koldt vand og rul bladene på langs til et tæt rør og skær basilikum i tynde strimler.

    Byg den perfekte Bruschetta - brug den ristede baguette skive, tilsæt tomatblandingen, osten og skivet basilikum, og top det af med balsamicoglasuren.

    God fornøjelse!

    Af: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa