Røget Guinea Fowl, Cornish New Potato & Mixed Bean Salad med Mint
Lækkert saftigt Bradley røget perlehøns og denne herlige bønne og cornish nye kartoffelsalat er indbegrebet af sommerfrokost.
Ingredients
(Server 4)
400 g små nye korniske kartofler
Soya bønne
Ærter
Brede bønner
Smør
spsk finthakket frisk mynte
Havsalt
Preparation
Perlehøns er en lille fugl, men når røget er så rig på smag, ville det nemt tilfredsstille 8 personer til denne dejlige sommer frokostret.
For at gøre det nemmere/hurtigere at ryge, har jeg spatchcocked den (delte rygraden fra præstens næse til halsenden og fladtrykte den), så den kommer til at ligge fladt på Bradley-trådstativet.
At saltlage og ryge:
Lav først en lage ved at tilsætte 75 g havsalt til 25 g mørk melassesukker (almindeligt sukker, hvis du ønsker det) til nok kogende vand til at opløse det.
Tilsæt derefter afkølet vand for at lave nok saltlage til næsten ikke at dække fuglen.
Lad stå i 1 time og skyl derefter grundigt og dup tør med køkkenpapir.
Tilsæt i mellemtiden æblebisquetter til Bradley Smoker og indstil skabstemperaturen til 150°C.
Læg perlehønen med skindsiden opad på en rist og overfør til Bradley Smokey og indstil tiden til 1 time.
Test for indre temperatur på 72°C og fjern og dæk med folie for at hvile.
(Server 4)
Koge 400 g små nye korniske kartofler i 10 minutter eller indtil de er møre, tilsæt en blanding af sojabønner, ærter og bondebønner (fås frosset fra M&S) til gryden og kog yderligere 2 minutter.
Dræn og tilsæt en god klat smør og en spsk finthakket frisk mynte, kaste, og tilsæt havsalt at smage.
Hæld på varme tallerkener og top med skiver af varm, røget perlehøne.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now