How to Make Creamy Chicken and Bacon Pie

Hvordan man laver cremet Kylling og bacon Pie



Forkæl dig med de trøstende smag af disse lækker røget kylling og bacon tærter. Er krydret med den aromatiske bane's hvidløg² gnid, kyllingebrystfileter ryger ekspert til perfektion, mens baconet og grøntsager koges til en blød og velsmagende blanding. Kombineret med cremet timian-infunderet sauce tilbyder disse individuelle tærter, lavet med flassende butterdej, en dejlig kulinarisk oplevelse, der vil varme dit hjerte og fratre dine smagsløg.

Ingredients

3-4 kyllingebrystfileter

2 udslæt bacon, hakket

750 ml hønsefond

2-3 tsk @lanesbbqau Hvidløg² Rub

3 Selleristængler trimmet og skåret i tern

2 gulerødder skrællet og skåret i tern

2 spsk almindeligt mel

2 tsk friske timianblade

125 ml mælk

250 Ml fortykket creme

2 tsk fuldkornssennep

Preparation

Indstil til 300ºF (148ºC).

Krydr kylling med Lane's Garlic² Rub.

Ryg kylling til den er færdig efter din smag.

Forbered grøntsager og bacon.

Kog bacon og grøntsager sammen, indtil de er bløde.

Tilsæt mel og bland igennem blandingen.

Tilsæt hakket røget kylling til fonden og bring det i kog. Lad det simre, indtil blandingen tykner.

Tilsæt fløde, mælk og timian, lad det simre ned til en konsistens du kan lide.

Lad blandingen køle af og lav tærter med butterdej og din yndlingstærtemaskine.