Hvordan man laver øl kan røget Kylling
Forbered dig på en mundvandende fest med denne røget øl kan kyllingopskrift. Med en smagfuld blanding af krydderier som et gnidning står kyllingen høj på en øl kan, mens den bliver sagkyndigt røget i Bradley P-10-rygeren. Når kyllingen når en saftig indvendig temperatur på 175ºF, er det tid til at nyde de bløde og røgede smag i enhver lækker bid.
Ingredients
1 spsk groft salt
1 spsk groft peber
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
1 tsk kværnet peber
1 dåse øl
Preparation
Forvarm din Bradley P-10 ryger til en kogetemperatur på 240ºF (115ºC), tid til 4 timer og røgtid i 2 timer.
Sæt dine krydderier sammen og brug det som en gnidning til at sladre over hele kyllingen.
Kom din øl i en gryde og kog den og når den er færdigkogt i 5 minutter, hæld den tilbage i øldåsen.
Læg din kylling på øldåsen, så kyllingen står oprejst, sørg for ikke at skubbe kyllingen helt ned.
Placer din kylling i din ryger og ryg indtil den indre temperatur når 175ºF (79ºC).
Når din kylling er færdig med at ryge i 4 timer, tag den ud, skær den igennem og nyd den!
Opskrift af: Ryger med Joe