How To Make Smoked Dry Rub Wings Recipe

Sådan laver du røget Tør gnider Opskrift



Den ømme, saftige røget tørre gninger, der helt sikkert vil være et parti -hit!

Ingredients

Vinger:

2 pund kyllingevinger

4 knuste fed hvidløg

¼ kop salt

¼ kop brun farin

1 spsk rød peberflager

1 tsk tørret timian

Gnide:

¼ kop brun farin

½ tsk granuleret løg

¼ tsk røget paprika

¼ tsk chilipeber

¼ tsk hvidløgspulver

¼ tsk kosher salt

Preparation

Bland ingredienserne til saltlage (hvidløg, salt, brun farin, rød peber og timian) i en stor skål, indtil det hele er opløst.

Tilsæt kyllingevingerne til saltlagen og lad det stå i køleskabet i 24 timer.

Næste dag fjernes vingerne fra saltlagen, skylles af og tørres.

Indstil din rygertemperatur til 180°F (82°C), og forvarm den.

Bland alle rub-ingredienserne i en lille skål. Krydr vingerne med denne rub blanding.

Placer vingerne inde i rygeren og ryg dem i 60 til 90 minutter. Du kan bruge mesquite bisquettes til denne opskrift.

Afslut din opskrift på grillen. Forvarm din grill til 450°F (232°C). Placer vingerne indeni og kog dem i 3 til 5 minutter.

Tag dem af grillen og server.