Sådan laver du røget Tør gnider Opskrift
Den ømme, saftige røget tørre gninger, der helt sikkert vil være et parti -hit!
Ingredients
Vinger:
2 pund kyllingevinger
4 knuste fed hvidløg
¼ kop salt
¼ kop brun farin
1 spsk rød peberflager
1 tsk tørret timian
Gnide:
¼ kop brun farin
½ tsk granuleret løg
¼ tsk røget paprika
¼ tsk chilipeber
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk kosher salt
Preparation
Bland ingredienserne til saltlage (hvidløg, salt, brun farin, rød peber og timian) i en stor skål, indtil det hele er opløst.
Tilsæt kyllingevingerne til saltlagen og lad det stå i køleskabet i 24 timer.
Næste dag fjernes vingerne fra saltlagen, skylles af og tørres.
Indstil din rygertemperatur til 180°F (82°C), og forvarm den.
Bland alle rub-ingredienserne i en lille skål. Krydr vingerne med denne rub blanding.
Placer vingerne inde i rygeren og ryg dem i 60 til 90 minutter. Du kan bruge mesquite bisquettes til denne opskrift.
Afslut din opskrift på grillen. Forvarm din grill til 450°F (232°C). Placer vingerne indeni og kog dem i 3 til 5 minutter.
Tag dem af grillen og server.