How To Make Traditional Smoked Thanksgiving Turkey

Hvordan man laver traditionel røget Thanksgiving Tyrkiet



En lækker røget kalkun til Thanksgiving! Bare nogle enkle krydderier og Bradley Smoker Excellence.

Ingredients

20 pund kalkun

6 hakkede fed hvidløg

Friske timianblade

Frisk hakket rosmarin

1 spsk knækket sort peber

½ Spsk kosher salt

½ Pund smør

Preparation

Forvarm din ryger til 300°F (148°C) i 15 minutter.

Tilsæt smør, hvidløg, timian, rosmarin, sort peber og kosher salt i en lille skål.

Skil skindet fra brystet på kalkunen, og stop smør-urteblandingen i denne "lomme". Dæk hele brystet med blandingen og krydr hele kalkunen med salt og peber.

Røg kalkunen i 3 til 4 timer. Du kan bruge kirsebærbisquetter. Den ønskede indre temperatur er 175°F (80°C) i låret og 160°F (71°C) i brystet. Når først den er taget af rygeren, vil kalkunen fortsætte med at koge for at nå en sluttemperatur på 165°F (74°C) i brystet.

Inden servering, lad den hvile i 15 minutter og nyd!