Hvordan man laver traditionel røget Thanksgiving Tyrkiet
En lækker røget kalkun til Thanksgiving! Bare nogle enkle krydderier og Bradley Smoker Excellence.
Ingredients
20 pund kalkun
6 hakkede fed hvidløg
Friske timianblade
Frisk hakket rosmarin
1 spsk knækket sort peber
½ Spsk kosher salt
½ Pund smør
Preparation
Forvarm din ryger til 300°F (148°C) i 15 minutter.
Tilsæt smør, hvidløg, timian, rosmarin, sort peber og kosher salt i en lille skål.
Skil skindet fra brystet på kalkunen, og stop smør-urteblandingen i denne "lomme". Dæk hele brystet med blandingen og krydr hele kalkunen med salt og peber.
Røg kalkunen i 3 til 4 timer. Du kan bruge kirsebærbisquetter. Den ønskede indre temperatur er 175°F (80°C) i låret og 160°F (71°C) i brystet. Når først den er taget af rygeren, vil kalkunen fortsætte med at koge for at nå en sluttemperatur på 165°F (74°C) i brystet.
Inden servering, lad den hvile i 15 minutter og nyd!