Hvordan man ryger Kyllingost
Hvis du vil skære ned på rødt kød og forstærker det på smag, kan du prøve at lave en kyllingostedak, Philly Style! Det tager mindre end 30 minutter at fremstille fire af disse lækre sandwich på en fladstop-bageplade. Og ja, få disse Amarosa -ruller og ost whiz, det gør en forskel.
Ingredients
Pose med Amarosa ruller
2 løg i tern og skiver
1 stang smør
3 oz champignon i skiver
3 oz kylling
12 skiver Provolone ost
Smeltet ost
Preparation
Skær din 1 stang smør i 2 halvdele, og læg den på en pande, tilsæt derefter dine svampe og løg og svits det, indtil løg og svampe er lysebrune.
Åbn dine Amarosa-ruller og rist dem på panden, indtil de er lysebrune, og fortsæt med at stege din kylling på panden, indtil de er let brune.
Læg dine løg ovenpå din kylling og bland det sammen.
Tilføj 3 skiver provolone ost oven på din kylling og løgblanding.
Tilføj din smeltede ost på din bolle.
Luk din bolle med ost indeni og pak den ind i et papir for varme, når det er gjort, kan du nyde det!
Opskrift af: Marc er på grillen