Smoked Pulled Chicken Sliders Recipe
After smoking chicken thighs with bisquettes of choice (Apple, Hickory and Whiskey Oak work well), no more work to do. Just mix the meat with the cabbage and cole slaw dressing and assemble the sliders.
Ingredients
8 Kyllingelår - udbenet med skind på
1 spsk chilipulver
1 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
½ tsk kværnet sort peber
¼ tsk cayennepeber
2 spsk hvidt sukker
1 ⅓ Kop BBQ sauce
12 skyderboller
2 kopper rødkål i tynde skiver
⅔ Kop cole slaw dressing
Bradley Flavor Bisquettes (æble, Hickory eller Whisky Oak)
Preparation
Bland krydderierne og hvidt sukker sammen i en lille skål. Gnid over hele kyllingelårene. Læg kyllingelårene på en Bradley Smoker-rist.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerer godt).
Ryg kyllingelårene, indtil de når en indre temperatur på 180°F.
Tag den ud af rygeren og lad den køle lidt af. Pil skindet af og træk kødet af benet i små tynde strimler. Læg kyllingekødet i en skål og rør med BBQ saucen, indtil alt kødet er dækket.
I en mellemstor skål blandes kål- og kålsalaten sammen.
Saml skyderne ved at hælde noget pulled chicken på bunden af en skyderbolle og top med cole slaw. Gør dette med de resterende skyderboller.