Spicy chicken wings by Steven Raichlen

Smokehouse Vinger Opskrift



Tag en pause fra de traditionelle varme vinger, og prøv vores røget vingeopskrift på en ny og spændende vri! Vores langsomt kogte vinger tilføres med røgfyldt smag og kan klædes ud med en række forskellige saucer, der passer til enhver smagspræference.

Ingredients

Til Smokehouse-fløjene:

3 pund kyllingetrometter (ca. 2 dusin)

2 spsk finthakket koriander, plus 4 spsk til servering

2 tsk havsalt

2 tsk revne sorte peberkorn

2 tsk stødt koriander (valgfrit)

2 spsk sesamolie

Til servering:

6 spsk smør

3 Jalapeno chili, skåret i tynde skiver på kryds og tværs

6 spsk Sriracha (eller anden favorit hot sauce)

¼ Kop hakkede tørre ristede jordnødder

Preparation

Læg kyllingevingerne i en røreskål. Drys koriander, salt, peber og koriander i og rør rundt. Rør sesamolien i. Mariner i 15 til 60 minutter, jo længere, jo fyldigere smag.

Tænd imens din ryger i henhold til producentens anvisninger og forvarm til 250 grader. Tilføj træet som angivet af producenten.

Arranger vingerne på trådstativet i røgkammeret. Røg vingerne, indtil de er gyldenbrune med røg og gennemstegte, 1 til 1½ time. Hos nogle rygere vil vingerne tættest på ilden koge hurtigere; hvis dette er tilfældet, drej vingerne, så de alle koger jævnt. Hvis din ryger tillader varmestigning, skal du hæve temperaturen til 400 grader i de sidste 20 minutter for at gøre huden sprød. For at tjekke om de er færdige, lav et lille snit i den tykkeste del af et par af vingerne. Kødet ved benet skal være hvidt, uden spor af rødt. Må ikke overkoges.

Lige inden servering smeltes smørret i en støbejernsgryde på en grill, der er indstillet til direkte grillning, eller på et komfur. Tilsæt jalapenos og kog indtil let brunet. Rør Srirachaen i.

Hæld kyllingevingerne på et fad eller i en støbejernsgryde. Hæld jalapenosovsen over dem. Drys vingerne med hakket koriander og jordnødder og grav i. Servietter og kolde øl påkrævet.