Smokey Kylling Osthunde opskrift
Hotdogs, der er købt fra købmanden eller din yndlings slagter, er dejlige, men der er intet bedre end at lave din egen. Nu beder jeg dig ikke om at få dig selv en kødkværn og en pølse -stuffer, for det er meget arbejde. Og nogle gange har vi bare ikke tid til at gøre det. Disse hotdogs er lavet af udbenede, hudløse hele kyllingebryst og malet kylling. Følg metoden og skab nogle ret fantastiske og lækre hotdogs.
Ingredients
6 kyllingebryst, udbenet skind (4 oz. hver)
12 Oz stødt kylling
8 Oz udbenet skindfri kyllingelår, groft hakket
Plastfilm
Non-stick madlavningsspray
1 sprayflaske
1 kop Tennessee whisky
2 kopper æblejuice
1 spsk friske krydderurter (salvie, timian, persille), hakket
1 tsk dijonsennep
3 spsk sprødstegte løg
2 grønne løg, hakket
2 fed hakket hvidløg
6 mozzarella ostestrenge
Kosher salt og friskkværnet peber efter smag
Drys Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ krydderier
½ kop Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken
Rib Sauce eller din favorit gourmet-stil BBQ sauce
1 Oz Tennessee whisky
2 spsk æblesmør
Preparation
Bradley Smoker Temperatur: 240°F
Hæld whisky og æblejuice i en duggeflaske og stil til side. Du skal bruge dette til at dugge kyllingehundene, for at holde dem fugtige, når de ryger i din ryger.
Brug en skarp kniv til at sommerfugle kyllingebrystet ved at skære gennem midten omkring ¾ af vejen igennem. Fold det sommerfuglede kyllingebryst op og spred det ud.
Læg mellem to ark plastfolie og brug den flade overflade af en kødhammer og bank kyllingebrystet til en rektangulær form ca. ¼ en tomme tyk. Gentag med de resterende kyllingebryster. Sæt til side.
I en skål kombineres hakket kylling, hakket kyllingelårkød, sennep, sprødstegte løg, grønne løg, hvidløg og krydderurter. Smag til med kosher salt og friskkværnet sort peber.
Læg en 12 x 12 tommer kvadratisk plastfolie på en flad arbejdsflade.
Læg et kyllingebryst oven på plastfolien, spred det ud, så det er så tæt på en firkant eller et rektangel som muligt.
Sådan ryger du dem:
Tag en ¼ af den malede kyllingeblanding og læg den langs den længste kant, sørg for at den er jævnt fordelt. Læg en ostesnor oven på den malede kyllingeblanding.
Start i kanten med den malede kyllingeblanding på brystet, rul brystet op til en form, der ser pølse ud, og pak det tæt ind med plastfolie.
Sno enderne stramt for at komprimere hønsehunden. Hønsehunden skal være omkring 6 inches lang og 1 ½ - 2 inches i diameter. Gentag med de resterende kyllingebryst og malet kylling.
Stil i køleskabet i 1 time for at hvile og afkøle.
Krydr kyllingehunde med Bone Dust™ BBQ-krydderi. Placer kyllingehunde i en række på midterste hylde af Bradley Smoker.
Ryg kyllingehunde i ca. 2 timer, og dug af og til med whisky/æblejuice-tåge, indtil den er helt gennemstegt og mozzarellaosten er varm og klistret, den indre temperatur skal være 160°F.
Kombiner imens BBQ-saucen med æblesmør og whisky. Børst hunde med whisky æble BBQ sauce blanding.
Server straks på ristede boller med dine yndlingspølsekrydderier.