Sticky Smoked Orange Duck

Sticky Smoked Orange and



Forkæl dig med en saftig og smagfuld skål med denne mundvandende røget ænderopskrift! Honning og orange marinade, tilført hvidløg og ingefær, giver en subtil sødme, der passer perfekt til den røgede smag fra kirsebærtræet. Perfekt til enhver speciel lejlighed eller middagsselskab!

Ingredients

1 stor and

½ kop honning/ahornsirup

1 stor appelsin

1 Tbsp kosher flagesalt

1 Tsp hvidløg

1 Tsp ingefær

⅓ Kop soja

⅓ Kop sesamolie

Preparation

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedningstid: 4-5 timer

Samlet tid: 16 timer

Træblandinger: kirsebær

Trin 1: Bland ¼ kop honning/ahornsirup, 1 spiseskefuld salt, 1/3 kop soja, 1/3 kop sesamolie

Trin 2: Dup anden tør og prik skindet (pas på ikke at gennembore kødet)

Trin 3: Læg anden på en Bradley-bakke på hovedet, og påfør marinaden over det hele. Stil til sidst på køl uden låg i 12 timer

Trin 4: Tag anden ud af køleskabet og tør eventuelt salt/marinade af. Dup huden tør

Trin 5: Indstil Bradley til 150ºF, når Bradley er ved temp lægges anden i (lægges på en bakke bryst op eller hænge). Dette er kun den første time, din and skal have lidt farve nu

Trin 6: Mens anden er i rygeren blandes ¼ honning/ahornsirup, 1 x tsk hvidløg, 1 tsk ingefær, ½ en appelsinjuice

Trin 7: Drej Bradley op til 250ºF og baste. Du ønsker at dryppe anden hver time, indtil den når 170ºF intern

Trin 8: Forvarm din ovn til 500ºF. Læg din and på en bakke og sæt den i ovnen i 3-5 minutter, eller indtil skindet er sprødt.

Trin 9: Lad din and hvile i 10 minutter

Trin 10: SPIS!

Lavet af Brandon Tobias