Sticky Smoked Orange and
Forkæl dig med en saftig og smagfuld skål med denne mundvandende røget ænderopskrift! Honning og orange marinade, tilført hvidløg og ingefær, giver en subtil sødme, der passer perfekt til den røgede smag fra kirsebærtræet. Perfekt til enhver speciel lejlighed eller middagsselskab!
Ingredients
1 stor and
½ kop honning/ahornsirup
1 stor appelsin
1 Tbsp kosher flagesalt
1 Tsp hvidløg
1 Tsp ingefær
⅓ Kop soja
⅓ Kop sesamolie
Preparation
Forberedelsestid: 10 min
Tilberedningstid: 4-5 timer
Samlet tid: 16 timer
Træblandinger: kirsebær
Trin 1: Bland ¼ kop honning/ahornsirup, 1 spiseskefuld salt, 1/3 kop soja, 1/3 kop sesamolie
Trin 2: Dup anden tør og prik skindet (pas på ikke at gennembore kødet)
Trin 3: Læg anden på en Bradley-bakke på hovedet, og påfør marinaden over det hele. Stil til sidst på køl uden låg i 12 timer
Trin 4: Tag anden ud af køleskabet og tør eventuelt salt/marinade af. Dup huden tør
Trin 5: Indstil Bradley til 150ºF, når Bradley er ved temp lægges anden i (lægges på en bakke bryst op eller hænge). Dette er kun den første time, din and skal have lidt farve nu
Trin 6: Mens anden er i rygeren blandes ¼ honning/ahornsirup, 1 x tsk hvidløg, 1 tsk ingefær, ½ en appelsinjuice
Trin 7: Drej Bradley op til 250ºF og baste. Du ønsker at dryppe anden hver time, indtil den når 170ºF intern
Trin 8: Forvarm din ovn til 500ºF. Læg din and på en bakke og sæt den i ovnen i 3-5 minutter, eller indtil skindet er sprødt.
Trin 9: Lad din and hvile i 10 minutter
Trin 10: SPIS!
Lavet af Brandon Tobias