Tandoori Style Smoked Chicken

Tandoori -stil røget Kylling Opskrift



Klar til at krydre din middagsrutine? Vores Tandoori-stil røget kyllingopskrift er fyldt med dristige, aromatiske smag, der vil transportere dine smagsløg direkte til Indien. Den ømme, saftig kylling er tilført med røget godhed og en pulserende blanding af krydderier, hvilket gør det til det perfekte midtpunkt til ethvert måltid.

Ingredients

6 kyllingehalvdele – friture ca. 1 kg (2lb) eller hele ben med lår

15 ml til 30 ml (1 spsk til 2 spsk) groft salt

3 fed hvidløg finthakket

½ citron

250 ml (1 c) almindelig yoghurt

5 Ml (1 tsk) hver indiske krydderier såsom spidskommen, korianderfrø, fennikelfrø, hel sort peber, cayennepeber og paprika, malet sammen.

Preparation

Prik skindet på kyllingestykkerne med et spyd og lav en del små huller.

Brug citronhalvdelen til at gnide salt og hvidløg ind i kyllingestykkerne.

Bland yoghurt og krydderier i en stor glas- eller keramikskål.

Beklæd hvert stykke kylling godt med yoghurtblandingen.

Læg i en skål, dæk til og stil på køl natten over.

Rygemetode:

Fjern kyllingen fra marinaden og kassér saftrester.

Forvarm Bradley Smoker til ca. 100°C (220°F) med et lukket spjæld.

Læg kyllingen med skindsiden nedad på olierede rygerriste.

Sæt kyllingen i Bradley Smoker og brug kirsebærsmagsbisquetter til at ryge/tilberede kyllingen i cirka 3 til 4 timer, eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 60 °C til 70 °C (140 °F til 160 °F). Åbn spjældet delvist efter 2 timer.