Warm Sweet, Salty & Smoky Chicken Salad

Varm sød, salt og Røget kylling Salat

Sandra Tate

Lidt for nippet til salatdage, men varm kartoffel, røget kylling, saltet karamelliseret valnød, æble, salatblade og cremet avocado rammer virkelig stedet for en lækker frokost.

Ingredients

Helbrede:

75 g havsalt

25 g blødt brun farin

 100 ml kogende vand

400 ml koldt vand

(Server 4)

1 tsk Dijon

1 spsk hvid balsamicoeddike

en knivspids sukker

2-3 spsk solsikkeolie

 150 g valnøddehalvdele

30 g smør

30 g sukker

små salatkartofler

1 stort æble,

1 mellemstor avocado

Preparation

Jeg har for vane at få mest muligt ud af min kylling. Jeg køber en fyldig fugl på ugentlig basis, som jeg selv slår sammen - fjerner ben, lår og vinger til et måltid, brysterne til et andet, og skroget går i gryden med grøntsager til fond. I denne uge gik de meget fyldige bryster i Bradley Smoker og gav mig nok supersaftig og velsmagende røget kylling til at give fire mad til frokost.

At helbrede og ryge brysterne

Lav først en lage ved at opløse 75g havsalt + 25g blødt brun farin i 100 ml kogende vand, når den er opløst tilsættes en yderligere 400 ml koldt vand i en tæt beholder og bland. Nedsænk kyllingebrystene og lad dem stå i cirka 30 minutter, ikke mere end en time, og tag derefter ud, skyl grundigt og tør på køkkenpapir.

Indstil Bradley Smoker til en skabstemperatur på 140°C/280°F, og tilføj æbletræ-bisquetter til stakken.

Placer brysterne med skindsiden opad på en rist og ryg i 1 time, eller indtil du har en indre temperatur på 72°C +, når de sonderes i deres tykkeste del.

Fjern, lad køle af, pakk ind og opbevar i køleskabet indtil det skal bruges.

Til salaten laves en dressing ved at blande 1 tsk Dijon sennep med 1 spsk hvid balsamicoeddike, en knivspids sukker, og 2-3 spsk solsikkeolie. Dressingen skal være tyk og cremet.

Sæt til side.

Skær i skiver røget kyllingebryst tyndt og sæt til side.

Placere 150 g valnøddehalvdele i en tyk stegepande over medium varme, kog i et par minutter for at stege dem og tilsæt derefter 30 g smør og 30 g sukker - vend for at smelte, og så snart sukkeret er brunt, tages det af varmen, saltes let og fordeles på køkkenpapir til afkøling.

Kog et par håndfulde af små salatkartofler at møre, dræne.

Du skal også bruge 1 stort æble, udkeret og skåret i skiver, og 1 mellemstor avocado, udstenet, skrællet og skåret i skiver.

Saml nu en salat ved at dele kartoflerne mellem varme tallerkner, drys med skiver af avocado, æble, salatblade og valnødder - top det hele med den tynde skiver røget kylling og et par dråber salatdressing.

Tjene.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now