Hed Kylling Fladbrødopskrift
Denne varme kylling fladbrød er let at fremstille, men trodsigt en hæfteklamme. Når du undrer dig over, hvad du skal lave til middag på vej hjem fra arbejde; Prøv min opskrift. Jeg finder ud af, at jeg prøver at lave en middag, som ikke kun min kone og jeg kan spise, men min datter vil spise. Nu er hun nogle gange kun i en kulhydratstemning, så hun måske kun spiser brødet, jeg lover, at resten af sandwich ikke vil skuffe.
Ingredients
2 kyllingebryst (udbenet)
2 kopper croutoner
2 kopper mayonnaise
⅓ Kop citronsaft
1 spsk løgpulver
1 tsk salt
2 kopper cheddarost i tern
4 fladbrød
Sriracha varm sauce
Gnid ingredienser:
1 spsk røget paprika
1 tsk chilipulver
1 tsk cayennepeber
1 skvæt havsalt knust
1 Dash peberkorn medley knust
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk kværnet hvid peber
Brug en tom krydderibeholder til at tilføje disse ingredienser ovenfor i en beholder og bland.
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Non-stick måtter
Mk4 Instant Read Termometer
Bradley sammenklappeligt bord
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 120 minutter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC
Træ: Hickory Blend
Rygetid: 60 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til indstillingerne ovenfor.
Brug rub (angivet ovenfor) på kyllingebrystet og placer det på rygeren ved 226ºF (107,8°C). Ryg i cirka 2 timer eller indtil den indre temperatur når 165ºF (73,9°C).
Tag rygeren af og skær den i tern.
Bland kylling, croutoner, mayonnaise, citronsaft, løgpulver, salt og cheddarost i en skål.
Tilsæt ingredienserne i en gryde og ryg ved 320ºF (160°C), indtil osten er smeltet (ca. 30 minutter).
Læg en stor skefuld af kyllingeblandingen på fladbrødet, dryp sriracha i og rist.
God appetit!