Hot Chicken Flatbread

Hed Kylling Fladbrødopskrift



Denne varme kylling fladbrød er let at fremstille, men trodsigt en hæfteklamme. Når du undrer dig over, hvad du skal lave til middag på vej hjem fra arbejde; Prøv min opskrift. Jeg finder ud af, at jeg prøver at lave en middag, som ikke kun min kone og jeg kan spise, men min datter vil spise. Nu er hun nogle gange kun i en kulhydratstemning, så hun måske kun spiser brødet, jeg lover, at resten af ​​sandwich ikke vil skuffe.

Ingredients

2 kyllingebryst (udbenet)

2 kopper croutoner

2 kopper mayonnaise

⅓ Kop citronsaft

1 spsk løgpulver

1 tsk salt

2 kopper cheddarost i tern

4 fladbrød

Sriracha varm sauce

    Gnid ingredienser:

    1 spsk røget paprika

    1 tsk chilipulver

    1 tsk cayennepeber

    1 skvæt havsalt knust

    1 Dash peberkorn medley knust

    1 tsk løgpulver

    1 tsk hvidløgspulver

    1 tsk kværnet hvid peber

    Brug en tom krydderibeholder til at tilføje disse ingredienser ovenfor i en beholder og bland.

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoker

    Non-stick måtter

    Mk4 Instant Read Termometer

    Bradley sammenklappeligt bord

    Bradley Smoker Indstilling:

    Tilberedningstid: 120 minutter

    Temperatur: 226ºF eller 107ºC

    Træ: Hickory Blend

    Rygetid: 60 minutter

    Preparation

    Indstil Bradley Smoker til indstillingerne ovenfor.

    Brug rub (angivet ovenfor) på kyllingebrystet og placer det på rygeren ved 226ºF (107,8°C). Ryg i cirka 2 timer eller indtil den indre temperatur når 165ºF (73,9°C).

    Tag rygeren af og skær den i tern.

    Bland kylling, croutoner, mayonnaise, citronsaft, løgpulver, salt og cheddarost i en skål.

    Tilsæt ingredienserne i en gryde og ryg ved 320ºF (160°C), indtil osten er smeltet (ca. 30 minutter).

    Læg en stor skefuld af kyllingeblandingen på fladbrødet, dryp sriracha i og rist.

    God appetit!