alt="Whiskey Barrel Smoked Chicken Recipe"

Whisky tønde røget Kyllingelår OpskriftRøget kyllingelår gjort rigtigt! Kokken Ted Reader giver trin for trin instruktioner om at skabe de bedste whisky tønde røget kyllinglår ved hjælp af Bradley ryger.

Mariner kyllinglårene (med huden på og knogler ind) i Tennessee whisky i cirka 24 timer. Skræl derefter kyllingeskindet og krydre let tilbage. Pakk kyllingeskinet tilbage omkring kyllingelåret, så det skaber en tætning omkring kyllingen for at hjælpe med at låse alle juice. Læg de krydret kyllingelår i rygeren ved hjælp af whisky -eg aromatiserede bisquettes og røg i cirka 3 timer. Fjern de røget kyllingelår fra Bradley -rygeren, dæk derefter lårene i koklæserens skøre Canuck -grillsauce. Rul dem i en blanding af sprøde stegte løg, kartoffelchips og brødmuler. Til sidst kan du nyde det bedste røget kyllingelår, du nogensinde har smagt!

Ingredients

12 Kyllingelår

3 spsk Ted's verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydderi

2 kopper Ted's verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

½ kop ahornsirup

2 Oz Tennessee whisky

2 kopper groft knuste kartoffelchips (almindelige eller hvilken smag du kan lide)

1 kop Panko brødkrummer

1 kop sprødstegte løg

Preparation

Bradley Smoker Temperatur: 220°F

Sæt Bradley Smoker op i henhold til producentens instruktioner, med Whisky Oak Bisquettes og indstil temperaturen til 220°F.

Pil skindet fra kyllingelårene, og sørg for, at det sidder fast på den ene side. Krydr kødet af kyllingelårene med et let drys Bone Dust™ BBQ Seasoning rub. Fold skindet tilbage over de krydrede lår ved at trække det stramt rundt om kødet. Krydr ydersiden af lårene med mere BBQ-krydderi.

Læg lårene på rygerstativ, jævnt fordelt. Læg lårene i rygeren og sæt termometersonden ind i midten af et af kyllingelårene. Luk lågen og indstil termometertemperaturen til 170°F, for at være færdiglavet. Røg lårene i 2 1/2 – 3 timer, indtil de er gennemstegte.

Forbered imens BBQ-saucen til dunking. Kombiner Crazy Canuck Sauce, ahornsirup og whisky i en mellemstor gryde. Varm langsomt op til et lavt kogepunkt over middel varme, reducer varmen til lav, tilsæt smør og pisk forsigtigt, indtil det er helt indarbejdet. Stil til side, hold varm, rør af og til.

Bland imens kartoffelchips, Panko-brødkrummer og sprødstegte løg sammen i en skål. Sæt til side.

Når kyllingen er færdigstegt, og skindet er sprødt, fjern lårene fra rygeren, og dunk de røgede lår et ad gangen i den varme BBQ-sauceblanding, fjern dem fra saucen og rul straks ind i knust kartoffelchips-blanding, som overtrækker jævnt.

Server straks.