The Adult PB & J Burger

Det Voksen PB&J Burger



Er du en af ​​de mennesker, der ruller dine øjne, når du går mod en BBQ og ser den klassiske, salat, tomat, mayo og ketchup på bordet, når burgere grilles? Jeg beder dig om at prøve denne burger! Det omfatter din traditionelle velsmagende tomatsmag, men inkluderer en sød nostalgi af jordbær og jordnøddesmør på toppen. Så skift den traditionelle denne weekend og kom ud af kassen med denne voksne PB&J!

Ingredients

Hamburger ingredienser:

 Hakket oksekød

Sriracha

Hamburgerboller

1 tsk rund peber

1 tsk havsalt

1 tsk løgpulver

1 tsk vegansk kylling mindre kryddersalt

1 tsk hvidløgspulver

1 spsk Worcestershire sauce

Frisk salat

Tomater

Løg

    Ingredienser til jordbærketchup:

     Jordbær 8-10

    ½ tsk røget paprika

    ½ tsk stødt jalapenopeber

    ⅓ Kop sukker

    1 tsk olivenolie

    ½ kop ketchup

    Sprits blanding:

    I en sprayflaske tilsættes 3 spsk Worcestershire sauce, ⅓ kop æblejuice og 1 kop mousserende vand.

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoke

    Caribiske Blend Bisquettes

    Non-stick måtter

    Mk4 Instant Read Termometer

    Støbejernsgryde

    Bradley sammenklappeligt bord

      Bradley Smoker Indstilling:

      Tilberedningstid: 90 minutter

      Temperatur: 226ºF eller 107ºC i de første 60 minutter. Derefter 260ºF eller 126ºC i 30 minutter

      Træ: Caribbean Blend

      Rygetid: 60 minutter

        Preparation

        Vejledning til jordbærketchup:

        Skyl jordbær under koldt vand og skær stilkene af.

        Skær i små stykker, kom i en gryde, tilsæt olivenolie, tænd på medium varme og rør rundt.

        Kog jordbærene til de er blevet lidt bløde, kom dem i en stavblender eller almindelig blender. Blend indtil jordbærene bliver til en saucekonsistens.

        Hæld blandingen tilbage i en gryde og tilsæt paprika, jalapenopulver, sukker og ketchup. Rør i cirka 60 sekunder ved middel varme og smagsprøve.

        Tid til at afkøle saucen - Placer i en køleskabsvenlig beholder, indtil saucen bliver tykkere.

        Hamburger retninger:

        Patty forming-brug optøet hakkebøf, læg hakket oksekød i en røreskål. Tilsæt kværnet peber, havsalt, løgpulver, hvidløgspulver, kryddersalt og Worcestershiresauce. Bland og form kødet til frikadeller efter valg af størrelse.

        Stil i køleskabet til en marinade natten over. Sprøjt noget Worcestershire sauce oven på hver patty.

        Indstil din Bradley Smoker til ovenstående indstillinger.

        Placer hamburgerfrikadeller på Bradley-rygerstativet. Jeg bruger Bradley Smoker Nonstick måtterne til at forhindre, at min mad klæber til stativerne, når jeg ryger.

        Røg bøfferne ved 226ºF (107,8ºC) i 60 minutter og sprøjt hvert 30. minut.

        Efter rygning i 60 minutter, tid til at skrue op for temperaturen til 260ºF (126,7ºC).

        Røg hamburgerne, indtil de når en indre temperatur på 155ºF (68,3ºC), hvilket er 5 grader væk fra at blive tilberedt efter USDA-standarder.

        Fyr nu op i grillen og svits de frikadeller på begge sider for at få en dejlig sprød tekstur på ydersiden af frikadellerne. Når den indre temperatur når 160ºF (71,1ºC), er bøfferne færdigstegte, og det er tid til at bygge burgeren.

        Brug sriracha-hamburgerbollerne til at tilføje følgende, jordnøddesmør-pålæg, salat, kødbøffer, tomater, løg, og top det af med jordbærketchupsauce.

        God fornøjelse!

        Opskrift af: Bryan Edwards

        Caribien
        Blanding

        Caribbean Blend Bisquettes til Bradley Smoker

        Caribisk blend mesquite bisquette med allehånde passer godt sammen med kylling, oksekød, vildt, lam, fjerkræ og grøntsager.

        Shop Now