Flaken skåret røget Korte ribben Opskrift
Vær forberedt på at fordoble ... endda tredoblet denne opskrift. Jeg tror, jeg gik igennem 4 kg oksekød ribben selv denne sidste gang, jeg lavede det. Det er alvorligt så godt. Få de stretchy bukser på, det bliver rodet!
Ingredients
Jeg vil lave marinaden til en simpel 1-2 lbs oksekødsservering. Multiplicer som du går!
1” Frisk ingefær – revet
2 fed friske hvidløg - revet
2 grønne løg - hakket
¾ kop sojasovs
½ Kop risvinseddike
1 spsk sesamolie
⅓ Kop brunt sukker
1/4 kop hvidvin
2 tsk varm sauce (som sriracha)
Sesamfrø og grønne løg til pynt
Eller tilføj en bolle og gør den til en Bahn Mi!
Preparation
Kom alle ingredienser i en skål og bland godt. Tilsæt ribben i en ziplock-pose og hæld marinaden i. Klem luften ud og luk op. Giv det et par squish og sørg for, at det kommer rigtig godt ind i kødet. Lad marinere i minimum 4 timer, eller op til natten over!
Start Bradley Smoker og få den til 225ºF (107ºC) med øl eller Hickory Bisquettes. Fjern ribbenene, og gnid dem rene med fingeren, og lad dem ligge på en våd belægning. Gem marinaden og kom den i en gryde. Lad det simre let i 4-5 minutter og tag det derefter af varmen. Behold til sidst. Læg ribbenene på en rist og læg dem i rygeren. Lad det ryge i 30 minutter eller indtil den indre temperatur er 125ºF (52ºC).
Når først rygeren er færdig, kan du spise dem lige derfra. ELLER du kan tage det op et hak...
Hvis du ejer en grill, så lad os få den fyret op til så varm som den kan. Vi vil svitse disse rigtig hurtigt for at tilføje det lille ekstra! Når grillen er forvarmet, læg ribbenene på grillen og svits den første side i 2-3 min. Ikke for længe. Vend ribbenene, og fortsæt med at svitse. Du kan bruge den resterende marinade nu til at dryppe oksekødet med. Tilføjer lidt mere.
Vend igen, i 30 sekunder, og fjern fra grillen! Pynt og begynd at spise dig selv uattraktiv.
God fornøjelse!
Opskrift af: Cory Walby
Øl
Træ
Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.
Shop Now