Røget Bøf Medaljer
Sådan laver du røget bøfmedaljer. I denne video ryger Joe nogle røget bøfmedaljer, en af de mest ømme slags kød, du nogensinde vil smage. Hold dig rundt indtil slutningen for at se, hvordan dette viser sig.
Ingredients
Filet mignon
Bacon
¼ tomme tykt stykke blåskimmelost
¼ tomme tykt stykke pære
Salt
Reduceret balsamico
Whisky Oak Bisquettes
Preparation
Tag din bacon og pak den rundt om din medaljon, sørg for at enderne af baconen overlapper hinanden.
Brug et spyd til at stikke det ind i din medaljon og bacon, så det hænger sammen.
Drys kosher salt på din medaljon på bacon på begge sider. Stil den tilbage i køleskabet til afkøling i 1,5 time.
Når de er kølet af, læg dem i din ryger. Sæt temperaturen til 150ºF (65ºC), kog i 2 timer og ryg i 1 time og 40 minutter.
Træk dem ud af rygeren, læg dem på grillen og lad dem grille i 4 minutter på hver side. Læg et stykke blåskimmelost og pære ovenpå dem i 2-3 minutter. Dryp din medaljon i reduceret balsamico og nyd!
Opskrift af: Smokin' with Joe - Video
Whisky
Egetræ
Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret. Passer godt til rødt kød, svinekød, fisk (især laks) og tungt vildt.
Shop Now