Mesquite Slow Smoked Pot Roast

Mesquite langsomt røget Grydesteg Opskrift



Gør dig klar til en smagfuld middag med denne røget krydsribstegt opskrift. Gnides med en lækker blanding af krydderier, røget med mesquite bisquettes og tjente som en gryde med grøntsager og kartofler, er denne skål helt sikker på at være en crowd-pleaser.

Ingredients

1,5 kg (3 lb) udbenet krydsribbesteg

3 til 4 fed hvidløg skåret i skiver

Gnide:

For at forberede rub, bland 60 ml (¼ c) paprika, 30 ml ( c) kværnet sort peber, 125 ml (½ c) salt og sukker. Tilsæt derefter chilipulver, hvidløgspulver, løgpulver, tørret kværnet timian og tørret kværnet salvie, 30 ml (2 spsk) hver og 10 ml (2 tsk) cayennepeber.

Preparation

Aftenen før servering af stegen kombineres de tørre ingredienser i en lille skål.

Stik hvidløgsskiver i kødet.

Gnid kød over det hele med den tørre rub.

Kom i en plastikpose og stil på køl natten over.

Tag kødet ud af køleskabet og lad det stå i cirka 45 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 95°C og 105°C (200°F og 220°F).

Læg kødet over på en rygerist og læg det i rygeren. Brug Mesquite smagsbisquetter til at ryge/tilberede kødet i cirka 4 til 6 timer.

At tjene:

Server som grydestegsmiddag med grøntsager, kartofler og pickles.

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now