Mesquite Smoked BBQ Beef Ribs Recipe

Mesquite røget BBQ Beef Ribs



Chancerne er, at du har set mange svinekød ribben opskrifter her. Mindre populære, oksekød ribben er større og kræver en lav og langsom forberedelse. Denne opskrift vil dog tage dig kun 3 timers rygning og viser sig godt.

Ingredients

1 stativ midtskåret oksekødsribbe

2 spsk paprika

2 spsk hvidt sukker

1 spsk salt

1 spsk chilipulver

1 spsk hvidløgspulver

1½ tsk tør sennep

1 tsk kværnet sort peber

1 tsk cayennepeber

1 tsk stødt spidskommen

1 kop BBQ sauce

Preparation

Bland krydderier og sukker sammen for at lave krydderiblandingen.

Pil membranen af bagsiden af ribbenstativet. Gnid generøst krydderiblandingen over hele ribbenene. Stil i køleskabet i 2-3 timer.

Indstil rygeren til 225°F ved hjælp af Mesquite-smagsbisquetter.

Placer ribbenene i rygeren og ryg i 3 timer, eller indtil den indre temperatur af ribbenene er 190°F.

Fjern ribbenene fra rygeren og beklæd ribbenene generøst med BBQ sauce.

Lad dem hvile i 10 minutter inden de skæres og serveres.

Ved: Steve Cylka

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now