Oksekød Nuddel suppeDette kommer til at gentage nu. De røget oksekød er faldende ømme. Bouillon er så dyb og rig. Det er perfekt til de regnfulde dage, vinterdage eller bare enhver dag for den sags skyld. Braising hjælper virkelig med at opbygge bouillon. Spring ikke over det!

Ingredients

4 okseskafter – vasket rene for at fjerne eventuelle knoglerester

Salt og peber

6 kopper oksebouillon

4-stjerneanis

½ kanelstang

3 laurbærblade

2 Marktomater – i tern

6 fed hvidløg

1 løg – groft hakket

4 grønne løg – groft hakket

2” Stykke frisk ingefær – hakket

2 spsk sukker

½ kop sojasovs

¼ kop mirin

Afslut skålen med:

Nudler

Baby bok choy

Bønnespirer

Grønne løg

Rød chili

Hvad end du vil!

Preparation

Start med at bringe din Bradley Smoker til temp ved 250ºF (121,1ºC) køre nogle ølbisquetter. Når dette kører på temp, Salt dit oksekød og få det til at bade i rygeren i 2 timer. Når tiden er gået, skal du fjerne den fra rygeren og bringe den til din kogeplade for at braisere delen af dette.

Tilsæt alle dine ingredienser i en stor suppegryde. Læg også dit oksekød i gryden, og prøv at lægge dem fladt for at holde noget af formen, mens det tilberedes. Læg låget på og bring det i kog. Lad dette koge af i cirka 3 timer. Den er klar, når oksekødet er mørt.

Fjern oksekød og ben, og si derefter resten af ingredienserne fra bouillonen. Pas på, det bliver varmt. Placer den rensede suppe tilbage på kogepladen og gør dig klar til at samle din skål!

Start med at lægge dine kogte nudler i skålen, efterfulgt af en generøs mængde af oksekødet. Tilføj hvad du ellers kan lide. Top skålen af med den varme bouillon, og pynt den!

God fornøjelse!

Opskrift af: Cory Walby – lørdag aften testkøkken

Øl
Træ

Ølbisquetter til Bradley Smokers

Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.

Shop Now