Reverse Seared Steak

Omvendt sundet Steak

Dan Shahin

Processen med omvendt-searing er virkelig enkel.

Ingredients

Double Steaks – Vi brugte mørbrad, men Ribeyes fungerer også fantastisk med denne opskrift. Min 1,5 tommer tyk hver

2 tsk havsalt pr bøf

1 tsk grovkværnet sort peber

Preparation

Termometer med kødprobe ønskeligt til denne opskrift.

METODE:

Drys saltet på bøfferne på begge sider og stil dem på en rist i køleskabet i 1-2 timer.

Indstil ryger til 110C og tænd for røgfunktion. Vi brugte Cherry Flavor Bisquettes, men du kan bruge hvilke bisquettes du ønsker.

Påfør peberfrugten på bøfferne, og læg dem derefter på rygeren.

Lad det ryge i ca. 1 time, indtil det når en indre temperatur på 51C.

Fjern bøfferne fra rygeren. Hvil dem et lunt sted.

Gør klar til at svitse bøfferne. Dette kan gøres i en varm støbejernsgryde på komfuret eller over ild på grillen.

Læg bøffen i stegepanden i cirka 2-3 minutter på hver side. Du leder efter flot farve på bøffen og for at få den op de sidste par grader.

Når bøffen når 55C vil den være den perfekte medium-rare. Server straks med dit valg af sider.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now