Chopped Brisket Sandwich Recipe

Hakket Brisket Sandwich Opskrift



Forkæl dig med de lodlige smag af en perfekt røget bryst med denne opskrift! Belagt med en hjemmelavet BBQ gnider og røget til perfektion ved hjælp af en Bradley-ryger, er denne saftige bryst en crowd-pleaser, der vil efterlade dig efter at have mere.

Ingredients

1 (10) Lb bryst

1 spsk salt

1 spsk sort peber

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk løgpulver

1 spsk Chipotle chili pulver

1 spsk hvidt sukker

1 spsk brun farin

Valgfri butikskøbt anbefaling brisket rub: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.

4 spsk æblejuice

Hamburgerboller

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker foldbart bord

Bradley Smoker non-stick silikone måtter

Bradley Smoker værktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Indstillinger:

Træ: Hunter's Blend

Temperatur: 226ºF

Røgtimer: 360 minutter eller 6 timer

Timer: 600 minutter eller 10 timer

Preparation

Skyl og tør brystet.

Skær fedthætten til, så der efterlades ca. ¼ tomme fedt, og fjern overskydende fedt på brystet. Sørg for at fjerne det sølvagtige skind fra undersiden af kødet.

Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

Mens rygeren varmer op, påfør grillen. Bland følgende i en skål: salt, sort peber, hvidløgspulver, løgpulver, chipotle chilipulver, hvidt sukker, brun farin. Sørg for at lægge et kraftigt lag rub på brystet.

Tid til at putte brystet i rygeren. Sørg for at stikke kødtermometeret ind i den tykkeste del af kødet.

Røg ved 226ºF (107,8ºC). indtil brystets indre temperatur når 160ºF (71,1ºC). Afhængigt af brystets størrelse kan det tage alt fra 6-8 timer.

Tid til at fjerne brystet fra rygeren og pakke det ind i folie. Tilsæt 3-4 spsk æblejuice i folien og dæk tæt. Læg brystet tilbage i rygeren.

Kog brystet, indtil den indre temperatur når 190ºF. (87,8ºC), normalt yderligere 2 timer.

Fjern brystet fra rygeren og læg det på et skærebræt. Sørg for at lade brystet være pakket ind i folien i cirka 25-35 minutter.

Skær brystet mod kornet i skiver.

God fornøjelse!

Opskrift af Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa

Hunter's
 Blanding

Hunters Blend Bisquettes til Bradley Smoker

Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.

Shop Now