Røget Osthunde Opskrift
Denne røget osthunde-opskrift er en af mine foretrukne semi-kogte røget pølseopskrifter. Det stammer fra Eldon R. Cutlips Book of "Pølse & Jerky Handbook". Dette er en fantastisk bog for enhver, der er interesseret i at lave deres egen jerky og/eller pølse.
Eldons procedure for ostehunde er at koge pølsen fuldt ud (155 f) i rygeren. Og du kan derefter spise det varmt eller koldt. Jeg har fundet ud af, at denne opskrift fungerer meget godt ved at lave en halvkold røg, der holder den som frisk pølse (ikke fuldt kogt). Og så kan du forberede den ved den metode, jeg forklarer efter opskriften.
Jeg kan typisk lide at bruge elg og/eller karibou. Nogle gange tilføjer jeg en lille sort bjørn, udover nogle svinekød og lidt oksekødskæringer.
Ingredients
For et parti på 10 # ostehunde:
6 lb magert kød med 2 lb røv og 2 lb oksekød.
2 tsk salt (prag pulver #1)
4 spsk kosher salt
1 spsk koriander
1 spsk hvid peber
2 spsk hvidløgspulver
2 spsk labyrint
2 spsk løgpulver
2 tsk karrypulver
1 tsk rød peber
1 tsk cayennepeber
1 spsk hel sennepsgræs (kværnet, hvis du foretrækker det)
¼ kop pulveriseret dextrose
¼ kop majssirup tørstof
½ kop fedtfri tørmælk (finmalet til pølse)
¾ Lb mellem revet cheddarost
¾ Lb skarp revet cheddarost
Jeg bruger typisk Hog tarme (35 mm) til denne opskrift, men det er muligt at bruge fåre tarme (22 mm) til en fod lang.
Preparation
Efter fyld, læg linkene i en balje og lad dem stå natten over i køleskabet.
De vil derefter komme ud og lufttørre i cirka en time og derefter gå til BS.
Giv dem ½ time ved 100ºF og ingen røg, derefter 1 time ved 120ºF (udluftning fuld åben) med 3 Hickory Pucke. Drej derefter stativerne og yderligere 1 time med 3 pucke (Vent⅓ åben) kl 120ºF.
Sluk for BS'en, åbn døren, og når leddene er afkølede, vakuumforsegles eller koges de.
Ved denne lave temperatur behøver de ikke at blive bruset af, tarmen vil passe til pølsen.
Madlavning:
En metode er at tilberede pølsen i en crock pot. Tilføj et par mellemstore hvide løg i skiver og 2 flasker af valgfri øl.
Efterhånden som øl og løg kommer op til medium temperatur (1 time), tilsæt pølsen til forkogning i (45 min). Tag derefter pølsen til at forvarme grillen for at brune dem, efter at have nået 155ºF. De går tilbage i crock pot og simrer klar til at indtage.
Til krydderier, tilsæt lidt surkål, rå løg, peberrod osv.
Bare det at tilberede dem på grillen alene eller sautere dem i en pande er også meget velsmagende
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now