Reversed Seared Smoked Picanha Roast Recipe

Vendt seared røget Picanha stegt Opskrift



Picanha er det mest populære klip af kød fra Brasilien. I Nordamerika kendt som Top Sirloin eller Rump Cap (spørg altid din slagte om at holde den tykke fedthætte på det). En af de bedste bøfskår, du kan lave, saftig og super smagfuld, vil være sikker på, at en feststop!
Gå simpelt på krydderierne, så du ikke overmærker smagen af ​​kødet, tro mig, det vil være utroligt.

Ingredients

Kosher salt

Kværnet sort peber

Preparation

Med hele stegen/udskæringen skal der ikke meget forberedelse til, krydr alle sider med kosher salt og kværnet peber, så det er helt dækket.

Forvarm din Bradley Smoker til 250ºF (121°C), læg den på stativerne med fedthætten opad, og ryg den med Hickory eller æbletræ, indtil den når en indre temperatur på 120ºF (49°C).

Tag den ud af rygeren, og læg hele stegen på den forvarmede grill med fedthætten nede, så den får en smuk farve. Vend den til den anden side, indtil du når en indre temperatur på 130ºF at nå en perfekt medium sjælden.

Lad den hvile i et par minutter for at holde saften inde og koge færdig. Skær den mod kornet for at danne dine bøffer (når du skærer den i små stykker, vil den være i modsat retning af kornet, så den er så blød, som den kan blive).

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now