Pumpet røget Tørret oksekød Opskrift
For at gøre denne pumpede røget tørret oksekød opskrift skal du bruge øje af rund, rumpesteg, bund eller øverste runde stege. Jo slankere, jo bedre. Du har også brug for brunt sukkerhærdning, vand og en kødinjektor. Hvis kød vejer 10#, skal du pumpe 10% saltvand eller 1# ind i kødet. Stegen vejer 11#, når den er færdig. Sørg for at injicere i alle sider af steken. Når du er ude af rygeren, skal du lægge i køleskabet for at afkøle. Skær tynd for at lave en darn god tørret oksekødsandwich.
Ingredients
Øje af rundsteg, rumpesteg, bund- eller toprundsteg.
Brunt sukker kur
Vand
Kød injektor
Preparation
Bland 1 pund brun farin kur med ½ gallon vand (½ pund med 1 liter vand).
Bland godt for at opløses.
Pumpe 10%. Hvis kød vejer 10#, skal du pumpe 10% saltlage eller 1# ind i kødet.
Stegen vejer 11#, når den er færdig.
Sprøjt ind i alle sider af stegen.
Gnid alle sider af kødet med brun farin.
Læg stegen i pose og stil den på køl i 5-7 dage. Dette gør det muligt for kødet at hærde.
Tag ud af køleskabet og skyl med koldt vand for at fjerne ekstra salt.
Læg steg i skinkepose eller sæt på røgeriskærm.
Lad stå ved stuetemperatur i 1-2 timer.
Forvarm ryger 130ºF (52°C).
Tør ud i 1-2 timer i en 140ºF (60°C) i ryger.
Tjek om overfladen er tør.
Skru op til 150 graderºF (65°C) -160ºF (71°C) og ryg i 2 timer eller indtil den ønskede farve er opnået.
Skru temperaturen op til 180ºF (82°C) -190ºF (87.8°C) og kog indtil den er 155ºF (68.3°C).
Tag ud af rygeren og skær en tynd skive for at prøve. Sæt i køleskabet til afkøling.
Skær i tynde skiver for at lave en forbandet god tørret oksekødssandwich