Røget Kødboller opskrift
Forkæl dig med den ultimative kødboldoplevelse med denne mundvandende opskrift. Ved at kombinere den perfekte blanding af malet oksekød og svinekød, krydret med aromatiske urter, krydderier og Worcestershire -sauce, ryger disse mørt kødboller til perfektion, før de bliver kvædet i marinara -sauce, toppet med Melty Buffalo Mozzarella og afsluttet i rygeren for en uimodståeligt smagfuld og osteagtig glæde.
Ingredients
1 kg hakket oksekød
1 kg hakket svinekød
2 æg
2 kopper brødkrummer gennemvædet i ⅓ mælk
2 spsk Worcestershire sauce
1 tsk havsalt
1 tsk chiliflager
1 tsk kværnet sort peber
1,5 kopper revet parmesanost
Halvt hakket løg
6 knuste fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
Preparation
Bland din oregano, hvidløgsfed, løg, sort peber, chiliflager, havsalt, worcestershire sauce, brødkrummer, mælk, æg, svinekød og oksekød helt.
Når dine ingredienser er blandet sammen, skal du rulle dem til en kugle af din størrelse og placere dem i Bradley-rygeren, indtil du når en indre temperatur på 120ºF (49ºC).
Når dine frikadeller er færdige, læg dem på en støbejernspande og hæld en marinara sauce efter eget valg ovenpå og drys bidder af bøffelmozzarella ovenpå.
Sæt din støbejernsgryde tilbage i rygeren, indtil du når en indre temperatur på 160ºF (71ºC), og du er færdig!
*Hvis du vil, kan du tilføje lidt mere friskrevet parmesanost for at få ekstra smag!*
Opskrift af: bbq og flasker