alt="Smoked Sliders"

Røget BBQ Kødboller Opskrift



Gør dig klar til en smagseksplosion med vores røget BBQ -kødboller opskrift! Disse velsmagende, mørt kødboller er langsomt kogt til perfektion og kvalt i en tangy BBQ-sauce, hvilket gør dem til den ultimative crowd-behagelige forretter eller hovedret.

Ingredients

Frikadeller er det perfekte valg til fester, bagklapper eller til at se fodboldkampe med venner.

Forbered dem på din måde, men følg disse instruktioner for at ryge dem til perfektion.

Preparation

Opvarm ryger til 190* grader F ved hjælp af 6 Hickory-bisquetter

Røg frikadeller tre timer

Placer røgede frikadeller i din yndlings BBQ sauce

USDA anbefaler, at du bruger en skabstemperatur på 225 grader F eller højere, når du ryger uhærdet hakket kød.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now