Røget BBQ Kødboller Opskrift
Gør dig klar til en smagseksplosion med vores røget BBQ -kødboller opskrift! Disse velsmagende, mørt kødboller er langsomt kogt til perfektion og kvalt i en tangy BBQ-sauce, hvilket gør dem til den ultimative crowd-behagelige forretter eller hovedret.
Ingredients
Frikadeller er det perfekte valg til fester, bagklapper eller til at se fodboldkampe med venner.
Forbered dem på din måde, men følg disse instruktioner for at ryge dem til perfektion.
Preparation
Opvarm ryger til 190* grader F ved hjælp af 6 Hickory-bisquetter
Røg frikadeller tre timer
Placer røgede frikadeller i din yndlings BBQ sauce
USDA anbefaler, at du bruger en skabstemperatur på 225 grader F eller højere, når du ryger uhærdet hakket kød.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now