Smoked BBQ Style Brisket Recipe

Røget BBQ -stil Brisket Opskrift



Mange mennesker betragter bryst det mest vanskelige kød at lave mad. Den perfekte løsning er at behandle kødet med en generøs gnidning og saltvand, så det ikke bliver tørt. Og glem ikke den gyldne regel: lav og langsom.

Ingredients

10 lb oksebryst, fedt trimmet til ¼" tykkelse

Til BBQ rub:

¼ kop brun farin

¼ kop paprika

3 spiseskefulde sort peber

4 spiseskefulde kosher salt

2 tsk hvidløgspulver

2 tsk løgpulver

2 tsk selleri frø

1 tsk cayennepeber

Til sennepssauce:

1 kop gul sennep

¼ teskefuld sort peber

¼ teskefuld kosher salt

1 tsk varm sauce

Til moppesauce:

½ kop æblecidereddike

1 dåse (355 ml) ravgul eller mørk øl

½ kop vand

¼ kop vegetabilsk olie

1 spiseskefuld BBQ dry rub

2 spiseskefulde Worcestershire sauce

1 spiseskefuld varm sauce

1 tsk sort peber

BBQ sauce:

½ kop løg, finthakket

2 spsk smør

3 spiseskefulde tomatpure

2 kopper ketchup

¾ Kop brun farin

¼ kop honning

¼ kop melasse

1 kop hvid eddike

1 tsk allehånde

3 spsk dijonsennep

2 tsk sort peber

2 tsk chilipulver

3 spiseskefulde Worcestershire sauce

2 tsk hvidløgspulver

1 spiseskefuld paprika

3 spiseskefulde citronsaft

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Bland ingredienserne til tør rub, og afsæt 1 spiseskefuld til mopsauce.

Drys brisket generøst med dry rub, pak ind i plastik og stil på køl natten over.

Forvarm din Bradley Smoker dagen med Hickory Flavor Bisquettes til 200-250°F.

Tag brystet ud af køleskabet 1 time før tilberedning og lad det stå ved stuetemperatur.

Bland ingredienserne til sennepssauce sammen.

Mop hele brystet med sennepssauce.

Læg brystet med fedtsiden opad i din ryger.

Bland ingredienserne til mopsauce.

Efter 3 timer drej brystet og mop med mopsauce.

Efter 2 timer mere placeres brystet på 2 stykker kraftig folie. Hæld den resterende mopsauce (ca. en kvart kop) oven på brystet og luk tæt.

Fortsæt med at ryge i yderligere 2 til 4 timer, eller indtil brystets indre temperatur når 195 °F.

Fjern brystet fra folien og lad det stå i 30 minutter, før brystet skæres mod kornet.

Mens brystet ryger, tilbered BBQ-sauce ved at varme smør i en mellemstor gryde og sauter løgene ved middel varme, indtil de er bløde. Tilsæt de resterende ingredienser. Bring blandingen i kog over medium høj varme. Reducer varmen til lav og lad det simre i 20 minutter.

Server brisket med BBQ sauce.

Opskrift af: Lena Clayton

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now