Røget Bolognese Opskrift
Vidste du, at det er muligt at tage den stegepande, hvor du lavede din bolognese sauce direkte til rygeren? Lær hvordan du tilbereder røget bolognese sauce til at servere med din yndlingspasta. Du kan aldrig gå galt med den klassiske spaghetti.
Ingredients
1 kg hakket oksekød
1 spsk olivenolie
½ løg - hakket
3 fed hvidløg - hakket
3-4 mellemstore tomater - hakkede
500 ml tomatsauce
2 tsk paprika
1 tsk tørret basilikum
2 tsk tørret oregano
1 spsk smør
Pakke med din yndlingspasta
Bradley smag bisquettes – æble
Preparation
Forvarm ryger til 200-225 ° F med æble smag bisquettes.
Varm olivenolien op i en støbejernsgryde eller dyb støbejernspande.
Tilsæt hakkebøf, hvidløg og løg til gryden.
Når oksekødet er brunet, og løgene er blevet gennemsigtige, tilsættes tomater, tomatsauce, paprika, basilikum, oregano, salt og peber, og rør sammen.
Lad det simre i 5 minutter under omrøring af og til.
Fjern støbejernsgryden fra komfuret, og læg den i den forvarmede ryger.
Ryg i 1 - 1½ time under omrøring af og til.
Mens saucen ryger, tilbered pastaen efter eget valg (i henhold til instruktionerne). Du kan aldrig gå galt med den klassiske spaghetti.
Når saucen er røget færdig, tages den ud af rygeren og smørret røres i.
Dræn pastaen, når den er kogt, og server med din friskrøgede Bolognese sauce.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now