Røget Brisket Opskrift
Der er to hemmeligheder til at forberede en stor røget bryst. Først er en generøs gnidning med masser af krydderier, og den anden ryger det lavt og langsomt.
Ingredients
1 oksebryst
2 spsk salt
3 spsk friskkværnet sort peber
1 spsk chili pulver
1 spsk hvidløgs pulver
2 tsk løgpulver
2 tsk cayennepeber
2 tsk hvidt sukker
Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite
Preparation
Gnid salt over hele brystet. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i 30 minutter.
Lav rub ved at blande sukkeret og alle de resterende krydderier.
Gnid generøst krydderiblandingen over hele brystet.
Indstil rygeren til 225°F med Mesquite Flavor Bisquettes.
Ryg brystet, indtil det når en indre temperatur på 195°F.
Skær og server.
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now