Røget Brisket Opskrift
Lær hvordan du laver en saftig bryst i din Bradley -ryger med disse enkle og effektive trin!
Ingredients
13 pund bryst
Olivenolie
Krydderiet:
Salt
Peber
Hvidløg
Preparation
Start med at trimme fedtet (jeg efterlod ca. en kvart tomme på den flade side).
Brug en smule olie og fordel det på kødet, så det holder på krydderiet.
Krydr kødet.
Røg i en P10 ved 220ºF (104,4ºC), brug hickory-kiks for den fantastiske røgsmag.
Røg natten over, og tjek det om morgenen, når rygeren når en stabil 160ºF (71,1ºC).
Så gå videre og pak den ind.
Lad det sidde og pak derefter dobbelt ind, sprits det og folie.
Sæt den tilbage på rygeren, indtil den når 203ºF (95ºC) grader, fjern den og lad den hvile i 1 time før servering.
Opskrift af: Miguel laver mad med ild
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now