Røget Brisket og Bean Chili Opskrift
Perfekt til de kolde dage, hvor alt, hvad du ønsker, er en solid komfort mad. Denne røget bryst og bønne chili er et et-op-måltid, der vil tilfredsstille alle. Brug røget bryst rester, hvis du har nogle.
Ingredients
1 spsk olie
1 mellemstor løg - i tern
3 Selleristængler - i tern
1 rød peber - udkernet og skåret i tern
2 fed hvidløg - hakket
2 ½ kopper røget bryst - skåret i små stykker
1 28 Oz. dåse tomater i tern
3 dåser hvide kidneybønner - skyllet og drænet
1 kop friskbrygget kaffe
3 spsk chilipulver
2 spsk brun farin
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
½ tsk cayennepeber
Preparation
Varm olie op ved middel varme i en hollandsk ovn eller stor gryde.
Tilsæt løg, selleri, peber og hvidløg til den hollandske ovn og steg, rør ofte, indtil grøntsagerne er møre.
Tilsæt røget bryst og kog under jævnlig omrøring i cirka 5-7 minutter.
Rør de resterende ingredienser i og bring det i kog.
Sænk varmen, rør rundt og dæk med låg.
Lad chilien simre i 90 minutter.
Serveres varm.
Opskrift af: Steve Cylka